Webdesign

Website op maat van je bedrijf

Wij creëren, gebruiksvriendelijke, zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) en responsieve websites die je verhaal vertellen en je online aanwezigheid versterken. 

Contacteer ons vrijblijvend meer info of mogelijkheden op maat.

Webdesign partner

SEO

Al onze websites zijn zoekmachine geoptimaliseerd voor uitstekende zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Google

We zorgen dat je website geconnecteerd is met de juiste Google producten: Analytics, Search console, Mijn bedrijf, ...

Mobiel

Onze ontwerpen zijn steeds responsief en mobielvriendelijk, zodat ze zich op elk toestel aanpassen.

hosting

We bieden een complete service: Je eigen domeinnaam en hosting zijn dan ook inbegrepen in ons servicepakket.

Previous slide
Next slide

Webdesign

BASIC
1.350
 • Hosting + Domeinnaam
 • Gepersonaliseerde email
 • Tot 5 Pagina's
 • SEO Geoptimaliseerd
 • Responsive design
 • Koppeling Google

Webdesign

PRO
3.750
 • Webdesign Basic +
 • Tot 10 pagina's
 • Onbeperkt aantal revisies
 • Inclusief 3rd party plugins Pro
 • SEO optimalisatie aangeleverde tekst
 • Automatische updates
 • 24/7 support
Populair

Webdesign

EXPERT
4.250
 • Webdesign Pro +
 • Tot 15 pagina's
 • Google Ads campagne twv. € 800
 • SEO copywriting
 • Afbeeldingen op maat
 • Conversie tracking

Professionele website

De behoefte waaraan een website moet voldoen is verschillend voor elk bedrijf. Daarom bieden we steeds een website aan die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoefte. 

Of het nu gaat om een beknopte bedrijfswebsite of net een uitgebreide webshop met honderden producten, we zorgen dat het webdesign volledig overeenkomt met debehoefte van je onderneming. We hebben verschillende mogelijkheden voor jouw website op maat.

Onafhankelijk van het type website of webdesign dat u kiest, zorgen wij er altijd voor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO). Dit garandeert een hogere ranking in Google en andere zoekmachines, waardoor uw bedrijf beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten.

Digital Eyes
WEBDESIGN

Zet vandaag de stap naar
een professionele website

Contacteer ons vrijblijvend

Website laten maken

Door je website te laten maken door een webdesign bureau, krijg je niet alleen een website die er goed uitziet qua design, maar ook een professionele website die technisch voldoet aan de huidige normen en aan je noden als bedrijf.

Alle websites die we maken zijn zoekmachine geoptimaliseerd; zowel inhoudelijk als op technisch vlak. 

Door je site te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) doen we er alles aan om je website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te laten scoren en dat ze geschikt zijn als landingspagina voor advertentie campagnes (SEA – Google Ads)

De voordelen van een professionele website

Op maat gemaakt ontwerp

We maken een professionele website met een uniek en op maat gemaakt ontwerp dat perfect past bij je merkidentiteit en bedrijfsdoelen, waardoor je website zich onderscheidt van de concurrentie.

Technische expertise

We zorgen ervoor dat je website technisch voldoet aan de huidige normen. Dit betekent een snellere laadtijd, betere beveiliging en vindbaarheid.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO

We optimaliseren je website voor zoekmachines zowel inhoudelijk als technisch. Dit zorgt ervoor dat je website beter scoort in de zoekresultaten van Google, wat leidt tot meer zichtbaarheid, verkeer en potentiële klanten.

Onderhoud en ondersteuning

We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en veilig blijft. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl uw online aanwezigheid wordt beheerd door experts.

Toekomstbestendig

Je investeert in een website die schaalbaar en aanpasbaar is aan toekomstige behoeften. Dit betekent dat uw website kan groeien en evolueren samen met uw bedrijf, waardoor u op lange termijn kosten bespaart en uw online succes verzekert.

Gebruikerservaring (UX)

We creëren een optimale ervaring voor uw bezoekers. Door intuïtieve navigatie, responsief design en snelle laadtijden te combineren, zorgt een deskundig ontworpen website voor tevreden gebruikers.

Webdesign prijs

De kosten van uw website worden bepaald door diverse factoren, zoals de omvang, functies, functionaliteiten en meer… . We hebben geopteerd voor een vaste en transparante prijszetting. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek

Website kenmerken

Website en Google ranking

Je website is het visitekaartje van je bedrijf.Meer dan 90% van de informatie voor een aankoop (of dienstverlening) wordt eerst online opgezocht via google of andere internet zoekmachines. 

Het belang van een kwalitatieve en goed vindbare website is van onschatbare waarde. Ben je online niet aanwezig, besta je niet als bedrijf.

We maken je website steeds op maat, die perfect aansluit bij je onderneming. 

Dit gaat van een eenvoudige one-pager met basis informatie tot een uitgebreide webshop met duizenden producten.

Vindbaarheid op google is steeds één van de prioriteiten in ons webdesign. We doen er dan ook alles aan om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in google. Hoe je de ranking van je website kan verbeteren vind je op onze pagina SEO -Zoekmachine optimalisatie.

Wanneer je gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten wil komen kan je overwegen om te adverteren op google. Hoe dit in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn zie je op de pagina SEA – Zoekmachine advertenties.

Website ontwerp

1. Behoefte Analyse

In een eerste stap leren we je bedrijf kennen.Welke producten of diensten bied je aan? Wat zijn je noden en behoeftes voor de website?

Een one-pager met bedrijfsinfo, een dynamische visuele website, een webshop?

2. Voorstel

Na een grondige analyse maken we een voorstel je website op maat; 

Domeinnaam, website, Call to Action, content, lay-out, functionaliteiten,…

 

3. Eerste Ontwerp

De basis voor de website wordt uitgezet. Het design van de site krijgt vorm. Een eerste versie van de Website wordt aan je voorgelegd.

Na goedkeuring en eventuele.aanpassingen, gaan we verder de ontwikkeling van de site.

 

4. Website Optimalisatie

Zodra het eerste ontwerp is goedgekeurd en eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd, richten we ons op het verfijnen van de website.

We optimaliseren de site voor snelheid, responsiviteit en zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert

5. Oplevering Website

Na het voltooien van de optimalisatiefase, presenteren we je het  eindresultaat. We testen  de website zorgvuldig op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

Na definitieve goedkeuring wordt de website gekoppeld aan uw domein en gelanceerd

6. Website Support

Ook na de oplevering van uw website staan wij voor u klaar.

We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date, veilig en efficiënt blijft draaien.

Webdesign referenties

Webdesign Basic

Nieuwe Website laten maken? Ontdek je online succes met onze op maat gemaakte webdesign service.

Bent u op zoek naar een unieke, professionele website die uw merk perfect weerspiegelt? Onze webdesignservice is de ultieme oplossing voor iedereen die een website wil laten maken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Waarom Kiezen voor Onze Webdesign Service ?

 • Op Maat Gemaakt webdesign: Elke website die we creëren is uniek. We luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een website die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een website moet niet alleen goed uitzien, maar ook makkelijk te navigeren zijn. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een soepele en aangename ervaring hebben.
 • SEO-Geoptimaliseerde website: Een mooie website is pas effectief als deze gevonden wordt. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw zichtbaarheid in Google verbetert.
 • Responsive Design: Met een toenemend aantal mobiele gebruikers, zorgen wij ervoor dat uw website er op alle apparaten perfect uitziet.
 • Ondersteuning & Onderhoud: Wij laten u niet in de steek na de lancering. Onze service omvat ook onderhoud en ondersteuning om uw website up-to-date en veilig te houden.

Webdesign – Basic kenmerken:

 • Jouw eigen domeinnaam: Omdat jouw website jouw eigen digitale koninkrijk moet zijn!
 • Gepersonaliseerde e-mail adressen
 • Hosting: Maak je geen zorgen over technische dingen. Wij zorgen ervoor dat je website altijd en overal beschikbaar is.
 • Tot 5 pagina’s: Of je nu je producten wil laten zien, je verhaal wil vertellen, of een contactpagina nodig hebt, wij hebben het voor je.
 • Stock of eigen afbeeldingen: We gebruiken prachtige stockfoto’s om jouw website er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien.
 • SEO geoptimaliseerd
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Koppeling met Google search consoleGoogle analytics

Uw Website Laten Maken door Experts

Ons team van ervaren webdesigners begrijpt hoe belangrijk uw online aanwezigheid is. Wij werken nauw met u samen om een website te ontwerpen die niet alleen uw merkidentiteit weerspiegelt, maar ook uw doelgroep aanspreekt. Van start-ups tot gevestigde bedrijven, wij hebben de expertise om uw digitale visie tot leven te brengen.

Laat vandaag nog Uw Droomwebsite maken!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw online aanwezigheid kunnen transformeren. Of u nu een eenvoudige website nodig heeft of een complexe e-commerce oplossing, wij staan klaar om u te helpen uw digitale dromen waar te maken.

Webdesign Pro

Nieuwe Website laten maken? Ontdek je online succes met onze op maat gemaakte webdesign service.

Bent u op zoek naar een unieke, professionele website die uw merk perfect weerspiegelt? Onze webdesignservice is de ultieme oplossing voor iedereen die een website wil laten maken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Waarom Kiezen voor Onze Webdesign Service ?

 • Op Maat Gemaakt webdesign: Elke website die we creëren is uniek. We luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een website die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een website moet niet alleen goed uitzien, maar ook makkelijk te navigeren zijn. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een soepele en aangename ervaring hebben.
 • SEO-Geoptimaliseerde website: Een mooie website is pas effectief als deze gevonden wordt. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw zichtbaarheid in Google verbetert.
 • Responsive Design: Met een toenemend aantal mobiele gebruikers, zorgen wij ervoor dat uw website er op alle apparaten perfect uitziet.
 • Ondersteuning & Onderhoud: Wij laten u niet in de steek na de lancering. Onze service omvat ook onderhoud en ondersteuning om uw website up-to-date en veilig te houden.

Webdesign – Pro kenmerken:

 • Jouw eigen domeinnaam: Omdat jouw website jouw eigen digitale koninkrijk moet zijn!
 • Gepersonaliseerde e-mail adressen
 • Hosting: Maak je geen zorgen over technische dingen. Wij zorgen ervoor dat je website altijd en overal beschikbaar is.
 • 3rd Party Pro plugins
 • Steeds up to date en met automatische software updates.
 • Tot 10 pagina’s: Of je nu je producten wil laten zien, je verhaal wil vertellen, of een contactpagina nodig hebt, wij hebben het voor je.
 • Stock of eigen afbeeldingen: We gebruiken prachtige stockfoto’s om jouw website er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien.
 • SEO geoptimaliseerd
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Koppeling met Google search consoleGoogle analytics
 • Onbeperkte revisies
 • Steeds up-to-date met automatische software updates.
 • Zoekmachine Optimalisatie van je aangeleverde teksten.

Uw Website Laten Maken door Experts

Ons team van ervaren webdesigners begrijpt hoe belangrijk uw online aanwezigheid is. Wij werken nauw met u samen om een website te ontwerpen die niet alleen uw merkidentiteit weerspiegelt, maar ook uw doelgroep aanspreekt. Van start-ups tot gevestigde bedrijven, wij hebben de expertise om uw digitale visie tot leven te brengen.

Laat vandaag nog Uw Droomwebsite maken!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw online aanwezigheid kunnen transformeren. Of u nu een eenvoudige website nodig heeft of een complexe e-commerce oplossing, wij staan klaar om u te helpen uw digitale dromen waar te maken.

Webdesign Expert

Nieuwe Website laten maken? Ontdek je online succes met onze op maat gemaakte webdesign service.

Inclusief Gratis Google ads campagne: Opzet Google ads account + campagne met advertentiebudget ter waarde van € 800

Bent u op zoek naar een unieke, professionele website die uw merk perfect weerspiegelt? Onze webdesignservice is de ultieme oplossing voor iedereen die een website wil laten maken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Waarom Kiezen voor Onze Webdesign Service ?

 • Op Maat Gemaakt webdesign: Elke website die we creëren is uniek. We luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een website die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een website moet niet alleen goed uitzien, maar ook makkelijk te navigeren zijn. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een soepele en aangename ervaring hebben.
 • SEO-Geoptimaliseerde website: Een mooie website is pas effectief als deze gevonden wordt. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw zichtbaarheid in Google verbetert.
 • Responsive Design: Met een toenemend aantal mobiele gebruikers, zorgen wij ervoor dat uw website er op alle apparaten perfect uitziet.
 • Ondersteuning & Onderhoud: Wij laten u niet in de steek na de lancering. Onze service omvat ook onderhoud en ondersteuning om uw website up-to-date en veilig te houden.

Webdesign – Pro kenmerken:

 • Jouw eigen domeinnaam: Omdat jouw website jouw eigen digitale koninkrijk moet zijn!
 • Gepersonaliseerde e-mail adressen
 • Hosting: Maak je geen zorgen over technische dingen. Wij zorgen ervoor dat je website altijd en overal beschikbaar is.
 • Steeds up to date en met automatische software updates.
 • Tot 15 pagina’s: Of je nu je producten wil laten zien, je verhaal wil vertellen, of een contactpagina nodig hebt, wij hebben het voor je.
 • SEO Copywriting
 • Stock of eigen afbeeldingen: We gebruiken prachtige stockfoto’s om jouw website er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien.
 • Afbeeldingen op maat: We gebruiken foto’s en beeldmateriaal op maat gemaakt voor je website
 • SEO geoptimaliseerd
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Koppeling met Google search consoleGoogle analytics
 • Onbeperkte revisies
 • Copywriting: Teksten op maat: We schrijven de teksten volledig op maat van je bedrijf en zorgen dat ze volledig SEO geoptimaliseerd zijn
 • Conversietracking met Google Tag Manager
 • Gratis Google ads campagne: Opzet Google ads account + campagne met advertentiebudget ter waarde van € 800

Gratis webshop scan!

Vul je gegevens in en ontvang je vrijblijvende scan.