Webdesign

Website op maat van je bedrijf

Wij creëren, gebruiksvriendelijke, zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) en responsieve websites die je verhaal vertellen en je online aanwezigheid versterken. 

Contacteer ons vrijblijvend meer info of offerte op maat.

Webdesign partner

SEO

Al onze websites zijn zoekmachine geoptimaliseerd voor uitstekende zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Google

We zorgen dat je website geconnecteerd is met de juiste Google producten: Analytics, Search console, Mijn bedrijf, ...

Mobiel

Onze ontwerpen zijn steeds responsief en mobielvriendelijk, zodat ze zich op elk toestel aanpassen.

hosting

We bieden een complete service: Je eigen domeinnaam en hosting zijn dan ook inbegrepen in ons servicepakket.

Previous slide
Next slide

Digital Eyes
WEBDESIGN

Zet vandaag de stap naar
een professionele website

Contacteer ons vrijblijvend

Professionele website

De behoefte waaraan een website moet voldoen is verschillend voor elk bedrijf. Daarom bieden we steeds een website aan die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoefte. 

Of het nu gaat om een beknopte bedrijfswebsite of net een uitgebreide webshop met honderden producten, we zorgen dat het webdesign volledig overeenkomt met debehoefte van je onderneming. Zo betaal je nooit te veel. We hebben verschillende mogelijkheden voor jouw website op maat.

Onafhankelijk van het type website of webdesign dat u kiest, zorgen wij er altijd voor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO). Dit garandeert een hogere ranking in Google en andere zoekmachines, waardoor uw bedrijf beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten.

Website laten maken

Door je website te laten maken door een webdesign bureau, krijg je niet alleen een website die er goed uitziet qua design, maar ook een professionele website die technisch voldoet aan de huidige normen en aan je noden als bedrijf.

Alle websites die we maken zijn zoekmachine geoptimaliseerd; zowel inhoudelijk als op technisch vlak. 

Door je site te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) doen we er alles aan om je website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te laten scoren en dat ze geschikt zijn als landingspagina voor advertentie campagnes (SEA – Google Ads)

De voordelen van een professionele website

Op maat gemaakt ontwerp

We maken een professionele website met een uniek en op maat gemaakt ontwerp dat perfect past bij je merkidentiteit en bedrijfsdoelen, waardoor je website zich onderscheidt van de concurrentie.

Technische expertise

We zorgen ervoor dat je website technisch voldoet aan de huidige normen. Dit betekent een snellere laadtijd, betere beveiliging en vindbaarheid.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO

We optimaliseren je website voor zoekmachines zowel inhoudelijk als technisch. Dit zorgt ervoor dat je website beter scoort in de zoekresultaten van Google, wat leidt tot meer zichtbaarheid, verkeer en potentiële klanten.

Onderhoud en ondersteuning

We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en veilig blijft. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl uw online aanwezigheid wordt beheerd door experts.

Toekomstbestendig

Je investeert in een website die schaalbaar en aanpasbaar is aan toekomstige behoeften. Dit betekent dat uw website kan groeien en evolueren samen met uw bedrijf, waardoor u op lange termijn kosten bespaart en uw online succes verzekert.

Gebruikerservaring (UX)

We creëren een optimale ervaring voor uw bezoekers. Door intuïtieve navigatie, responsief design en snelle laadtijden te combineren, zorgt een deskundig ontworpen website voor tevreden gebruikers.

Webdesign prijs

De kosten van uw website worden bepaald door diverse factoren, zoals de omvang, functies, functionaliteiten en meer… Om een nauwkeurige inschatting te kunnen geven, bieden we altijd een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw offerte op maat.

 

Website kenmerken

Website en Google ranking

Je website is het visitekaartje van je bedrijf.Meer dan 90% van de informatie voor een aankoop (of dienstverlening) wordt eerst online opgezocht via google of andere internet zoekmachines. 

Het belang van een kwalitatieve en goed vindbare website is van onschatbare waarde. Ben je online niet aanwezig, besta je niet als bedrijf.

We maken je website steeds op maat, die perfect aansluit bij je onderneming. 

Dit gaat van een eenvoudige one-pager met basis informatie tot een uitgebreide webshop met duizenden producten.

Vindbaarheid op google is steeds één van de prioriteiten in ons webdesign. We doen er dan ook alles aan om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in google. Hoe je de ranking van je website kan verbeteren vind je op onze pagina SEO -Zoekmachine optimalisatie.

Wanneer je gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten wil komen kan je overwegen om te adverteren op google. Hoe dit in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn zie je op de pagina SEA – Zoekmachine advertenties.

Website ontwerp

1. Behoefte Analyse

In een eerste stap leren we je bedrijf kennen.Welke producten of diensten bied je aan? Wat zijn je noden en behoeftes voor de website?

Een one-pager met bedrijfsinfo, een dynamische visuele website, een webshop?

2. Voorstel & Offerte

Na een grondige analyse maken we een voorstel je website op maat; 

Domeinnaam, website, Call to Action, content, lay-out, functionaliteiten,…

Je ontvangt een vrijblijvende offerte.

3. Eerste Ontwerp

De basis voor de website wordt uitgezet. Het design van de site krijgt vorm. Een eerste versie van de Website wordt aan je voorgelegd.

Na goedkeuring en eventuele.aanpassingen, gaan we verder de ontwikkeling van de site.

 

4. Website Optimalisatie

Zodra het eerste ontwerp is goedgekeurd en eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd, richten we ons op het verfijnen van de website.

We optimaliseren de site voor snelheid, responsiviteit en zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert

5. Oplevering Website

Na het voltooien van de optimalisatiefase, presenteren we je het  eindresultaat. We testen  de website zorgvuldig op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

Na definitieve goedkeuring wordt de website gekoppeld aan uw domein en gelanceerd

6. Website Support

Ook na de oplevering van uw website staan wij voor u klaar.

We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date, veilig en efficiënt blijft draaien.

Webdesign referenties