Test vandaag de Vastgoed chatbot

Om het concreet te maken, hebben we Vastgoed ChatBot ontwikkeld:  De chatbot kan heel wat vragen van klanten kan beantwoorden, en informatie geven zonder dat je hiervoor zelf mails of telefoons moet beantwoorden. Verder biedt het de mogelijkheid om klantgegevens en andere info te vragen om zo je leads te concretiseren… De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

 

Deze chatbot is een voorbeeld en kan nog veel verder en specifieker worden getraind op eigen bedrijfsdata, portfolio , enz… Deze bot is als voorbeeld getraind op diverse data, wetgeving en verschillende panden in Maldegem. 

Enkele voorbeeldvragen:

  • Ik wil een appartement kopen in Maldegem welke opties heb je?
  • Hoeveel kost een vastgoedmakelaar
  • Welke attesten heb ik nodig bij een verkoop
  • Wat zijn opschortende voorwaarden?
  • Welke kosten komen bij er bij een aankoop?

Virtuele Assistent

Voordelen van een chatbot

24/7 klantenservice

Onze chatbot is altijd beschikbaar om vragen van klanten te beantwoorden, dag en nacht.

Kosten- en tijdsbesparing

Verminder de druk op je klantenservice en bespaar op operationele kosten. Vragen worden automatisch beantwoord

Up-to-date Informatie

Je chatbot wordt continu getraind en geüpdatet met de nieuwste informatie zodat alle informatie steeds up-to-date is.

Klanten informatie & inzichten

Mogelijkheid om klantgegevens te verzamelen van potentiële leads en je krijgt inzicht in de vragen van klanten

Volledig op maat

We configureren de chatbot volledig op maat van je bedrijf, met je eigen data, prijzen, producten en nog veel meer.

Meertalig

Chatbots kunnen gemakkelijk worden geprogrammeerd om meerdere talen te ondersteunen, waardoor ze een breder publiek kunnen bedienen.

Ready to take your business to the next level?

Uw succes is ons doel

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze AI-chatbots uw bedrijf kunnen revolutioneren. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Wat kunnen AI -chatbots betekenen voor je bedrijf?

Onbegrensde mogelijkheden

De toepassingen van AI-chatbots zijn bijna onbegrensd. Van het afhandelen van klantenservice vragen tot het genereren van leads, het beheren van afspraken en zelfs het uitvoeren van complexe taken zoals het analyseren van klantgedrag - onze chatbots zijn ontworpen om te presteren en te leren van elke interactie.

24/7 Klantenservice

Onze chatbots zijn 24/7 beschikbaar om uw klanten te ondersteunen, waardoor u in staat bent om directe, efficiënte en hoogwaardige klantenservice te leveren zonder extra menselijke inspanning.

Leadgeneratie en conversie​

AI-chatbots kunnen interactief zijn met bezoekers, hun behoeften identificeren, relevante informatie verstrekken, en ze door het koopproces begeleiden. Dit kan helpen om uw leadgeneratie en conversieratio's aanzienlijk te verbeteren.

Personalisatie op schaal​

Onze AI-chatbots kunnen grote hoeveelheden data verwerken en leren van elke interactie, waardoor ze in staat zijn om een gepersonaliseerde ervaring te bieden aan elke klant op schaal.

Automatisering van routinetaken​

Onze AI-chatbots kunnen Chatbots kunnen veelvoorkomende taken zoals het plannen van afspraken, het beantwoorden van frequente vragen, prijsinformatie geven, productinformatie geven, enz... Dit kan u tijd en resources besparen en tegelijkertijd de klanttevredenheid verhogen.

toekomst van bedrijfsgroei

AI-chatbots zijn niet alleen tools voor klantenservice; ze zijn ook krachtige instrumenten voor bedrijfsgroei. Door gebruik te maken van de inzichten die chatbots bieden, kunt u klantgedrag beter begrijpen, uw marketingstrategieën verfijnen en uw producten en diensten verbeteren.