SMM

Social Media Marketing

Facebook - Instagram - Linkedin - Youtube

Social Media Marketing

Adverteren & Publiceren op sociale media

Adverteer op de verschillende sociale mediakanalen of plaats flitsende posts conform je huisstijl.We maken ze klaar in het juiste formaat en de geschikte afmetingen.

Word gezien op sociale media

Vraag nu je vrijblijvende offerte op maat

Facebook tegel

Facebook Marketing

Facebook is veruit het meest bekende en gebruikte sociaal media platform. Om je boodschap over te brengen is het van belang om je te kunnen onderscheiden tussen de veelheid aan informatie, advertenties en posts.

Facebook laat je toe om advertenties te plaatsen, vacatures, videos, gewone posts en nog veel meer, … elk met hun eigen specificaties en afmetingen.Wij zorgen dat je Facebook content inhoudelijk en visueel aantrekkelijk is, de juiste structuur en formaat heeft. Of het nu een betaalde advertentie gaat, een klassieke post, banner, event…. voor elke toepassing maken we een aantrekkelijk design

Facebook Adverteren

Vergroot je markt en naambekendheid van je product (of dienst) met de facebook advertentie. We maken je custom Facebook advertentie, volledig op maat, aangepast aan je bedrijf en huisstijl. Je kiest zelf het budget dat je per dag wenst te besteden aan de campagne.
Facebook ad
Facebook post

Facebook Post

Plaats gratis content op je Facebook pagina met je uniek design, aangepast aan je noden en boodschap die je wil brengen.

Facebook Cover

Met de Facebook cover kan je je visuele identiteit toevoegen aan je Facebook (bedrijfs)pagina en de gewenste uitstraling geven aan je bedrijf. Zowel statisch als dynamische covers zijn mogelijk.Volledig design op maat.
Facebook Cover

Facebook Event Cover

Promoot je event met je event cover op maat. Zorg voor de juiste look en feel en bereik je doelpubliek. Beschikbaar in dynamisch en statisch formaat.

Facebook Event Cover
logo-linkedin

Linkedin

LinkedIn is het professionele sociale netwerk voor bedrijven, zelfstandigen werknemers en werkgeversOok hier is het mogelijk om zowel gratis posts te plaatsen en als doelgericht te adverteren. We zorgen voor visueel aantrekkelijke posts en advertenties die passen bij uw bedrijf.

Vacatureplaatsingen zijn een specifieke modaliteit binnen LinkedIn waarbij, met de juiste instellingen, je vacature heel gericht wordt getoond aan potentiële kandidaten.

Linkedin Vacature plaatsing

LinkedIn vacatures stellen je in staat om een vacature te plaatsen en te koppelen aan bepaalde parameters; vaardigheden, sector, functietype, regio, opleidingsniveau,… en nog veel meer
Hierdoor wordt je vacature gericht getoond aan potentiële kandidaten, waardoor je ROI wordt gemaximaliseerd.

Aan de hand van een functiebeschrijving stellen wij de volledige vacature op en zorgen voor de juiste targetting van potentiële kandidaten. Je kiest zelf welk advertentiebudget je wilt spenderen en hoe lang de vacature zichtbaar is.Kandidaten kunnen rechtstreeks solliciteren met hun LinkedIn profiel, waardoor je in een oogopslag de belangrijkste informatie te zien krijgt en je kan screenen.

Je kan er ook voor kiezen om kandidaten door te verwijzen naar de website van je bedrijf of jobpagina.LinkedIn Vacatures stellen je in staat om heel doelgericht en efficiënt de juiste kandidaten aan te trekken.

LinkedIn Vacature plaatsing

YouTube

Youtube maakt deel uit van het moederbedrijf van Google. Het adverteren op youtube gaat dan ook via Google ads. Meer informatie hierover vind je hier: Google ads Youtube

We maken de verschillende formats van youtube op maat van je bedrijf.

Youtube
Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte op maat