Professionele website laten maken?

Vraag hier je vrijblijvende offerte

SEO Optimalisatie & Webdesign

Gratis SEO analyse van je website

Webdesign

Website op maat van je bedrijf

Wij creëren, gebruiksvriendelijke, zoekmachine geoptimaliseerde SEO en responsieve websites die je verhaal vertellen en je online aanwezigheid versterken. 

Contacteer ons vrijblijvend meer info of offerte op maat.

Webdesign partner

SEO

Al onze websites zijn zoekmachine geoptimaliseerd voor uitstekende zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Google

We zorgen dat je website geconnecteerd is met de juiste Google producten: Analytics, Search console, Mijn bedrijf, ...

Mobiel

Onze ontwerpen zijn steeds responsief en mobielvriendelijk, zodat ze zich op elk toestel aanpassen.

hosting

We bieden een complete service: Je eigen domeinnaam en hosting zijn dan ook inbegrepen in ons servicepakket.

Previous slide
Next slide

Professionele website

De behoefte waaraan een website moet voldoen is verschillend voor elk bedrijf. Daarom bieden we steeds een website aan die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoefte. 

Of het nu gaat om een beknopte bedrijfswebsite of net een uitgebreide webshop met honderden producten, we zorgen dat het webdesign volledig overeenkomt met debehoefte van je onderneming. Zo betaal je nooit te veel. We hebben verschillende mogelijkheden voor jouw website op maat.

Onafhankelijk van het type website of webdesign dat u kiest, zorgen wij er altijd voor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO). Dit garandeert een hogere ranking in Google en andere zoekmachines, waardoor uw bedrijf beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten.

Digital Eyes
WEBDESIGN

Zet vandaag de stap naar
een professionele website

Contacteer ons vrijblijvend

Website laten maken

Door je website te laten maken door een webdesign bureau, krijg je niet alleen een website die er goed uitziet qua design, maar ook een professionele website die technisch voldoet aan de huidige normen en aan je noden als bedrijf.

Alle websites die we maken zijn zoekmachine geoptimaliseerd; zowel inhoudelijk als op technisch vlak. 

Door je site te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) doen we er alles aan om je website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te laten scoren en dat ze geschikt zijn als landingspagina voor advertentie campagnes (SEA – Google Ads)

De voordelen van een professionele website

Op maat gemaakt ontwerp

We maken een professionele website met een uniek en op maat gemaakt ontwerp dat perfect past bij je merkidentiteit en bedrijfsdoelen, waardoor je website zich onderscheidt van de concurrentie.

Technische expertise

We zorgen ervoor dat je website technisch voldoet aan de huidige normen. Dit betekent een snellere laadtijd, betere beveiliging en vindbaarheid.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO

We optimaliseren je website voor zoekmachines zowel inhoudelijk als technisch. Dit zorgt ervoor dat je website beter scoort in de zoekresultaten van Google, wat leidt tot meer zichtbaarheid, verkeer en potentiële klanten.

Onderhoud en ondersteuning

We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en veilig blijft. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl uw online aanwezigheid wordt beheerd door experts.

Toekomstbestendig

Je investeert in een website die schaalbaar en aanpasbaar is aan toekomstige behoeften. Dit betekent dat uw website kan groeien en evolueren samen met uw bedrijf, waardoor u op lange termijn kosten bespaart en uw online succes verzekert.

Gebruikerservaring (UX)

We creëren een optimale ervaring voor uw bezoekers. Door intuïtieve navigatie, responsief design en snelle laadtijden te combineren, zorgt een deskundig ontworpen website voor tevreden gebruikers.

Webdesign prijs

De kosten van uw website worden bepaald door diverse factoren, zoals de omvang, functies, functionaliteiten en meer… Om een nauwkeurige inschatting te kunnen geven, bieden we altijd een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw offerte op maat.

 

Website kenmerken

Website en Google ranking

Je website is het visitekaartje van je bedrijf.Meer dan 90% van de informatie voor een aankoop (of dienstverlening) wordt eerst online opgezocht via google of andere internet zoekmachines. 

Het belang van een kwalitatieve en goed vindbare website is van onschatbare waarde. Ben je online niet aanwezig, besta je niet als bedrijf.

We maken je website steeds op maat, die perfect aansluit bij je onderneming. 

Dit gaat van een eenvoudige one-pager met basis informatie tot een uitgebreide webshop met duizenden producten.

Vindbaarheid op google is steeds één van de prioriteiten in ons webdesign. We doen er dan ook alles aan om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in google. Hoe je de ranking van je website kan verbeteren vind je op onze pagina SEO -Zoekmachine optimalisatie.

Wanneer je gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten wil komen kan je overwegen om te adverteren op google. Hoe dit in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn zie je op de pagina SEA – Zoekmachine advertenties.

Website ontwerp

1. Behoefte Analyse

In een eerste stap leren we je bedrijf kennen.Welke producten of diensten bied je aan? Wat zijn je noden en behoeftes voor de website?

Een one-pager met bedrijfsinfo, een dynamische visuele website, een webshop?

2. Voorstel & Offerte

Na een grondige analyse maken we een voorstel je website op maat; 

Domeinnaam, website, Call to Action, content, lay-out, functionaliteiten,…

Je ontvangt een vrijblijvende offerte.

3. Eerste Ontwerp

De basis voor de website wordt uitgezet. Het design van de site krijgt vorm. Een eerste versie van de Website wordt aan je voorgelegd.

Na goedkeuring en eventuele.aanpassingen, gaan we verder de ontwikkeling van de site.

 

4. Website Optimalisatie

Zodra het eerste ontwerp is goedgekeurd en eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd, richten we ons op het verfijnen van de website.

We optimaliseren de site voor snelheid, responsiviteit en zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert

5. Oplevering Website

Na het voltooien van de optimalisatiefase, presenteren we je het  eindresultaat. We testen  de website zorgvuldig op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

Na definitieve goedkeuring wordt de website gekoppeld aan uw domein en gelanceerd

6. Website Support

Ook na de oplevering van uw website staan wij voor u klaar.

We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date, veilig en efficiënt blijft draaien.

Webdesign referenties

SEO - Search Engine Optimization

Optimaliseer uw website voor zoekmachines en behaal hogere rankings in Google en andere zoekmachines. Met onze SEO-analyse krijgt u waardevolle inzichten in hoe u uw website kan verbeteren om zo meer potentiële klanten aan te trekken.

Bent je klaar om je online zichtbaarheid te vergroten? 

SEO: Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een essentieel aspect van je online aanwezigheid. Het verbetert de  zichtbaarheid en ranking van je website op zoekmachines zoals Google, Bing, …  waardoor uw website hoger in de zoekresultaten komt te staan.

Een doelgerichte SEO-strategie zorgt ervoor dat potentiële klanten uw bedrijf makkelijker kunnen vinden. Hierdoor krijg je meer organisch verkeer, meer leads, hogere conversieratio’s en uiteindelijk meer omzet.

Wat zijn de voordelen van SEO voor je bedrijf?

Verhoogde zichtbaarheid

SEO helpt uw website beter te rangschikken op relevante zoekwoorden en zinnen die aansluiten bij uw producten, diensten en doelgroep. Hierdoor zullen gebruikers die op zoek zijn naar uw product of dienst, sneller op uw website terechtkomen.

Meer organisch verkeer

Hogere ranking in de zoekresultaten leidt tot meer klikken en websitebezoeken. Organisch verkeer is heel waardevoller en het brengt geen advertentiekosten met zich mee.

Betere gebruikerservaring

Een goede SEO-strategie bevat niet alleen het optimaliseren van zoekwoorden, backlinks enz. maar ook het verbeteren van de algehele gebruikerservaring. Dit houdt in dat uw website snel laadt, mobielvriendelijk is en waardevolle, relevante content biedt.

geloofwaardigheid en autoriteit

Wanneer uw website hoog scoort in zoekmachines, wordt uw bedrijf gezien als een betrouwbaardere en relevante speler met autoriteit in uw branche. Hierdoor hebben bezoekers een groter vertrouwen en stijgt de kans op conversie.

Kosteneffectieve marketing

In vergelijking met betaalde advertenties en andere marketingstrategieën is SEO een duurzame en kosteneffectieve manier om uw online zichtbaarheid te vergroten. Het is een investering op lange termijn; Het kan enige tijd duren voordat je resultaten ziet, maar de voordelen op de lange termijn zijn aanzienlijk.

Competitief voordeel

Door te investeren in SEO, kan je je onderscheiden van de concurrentie. Een hogere ranking betekent dat uw bedrijf meer zichtbaar is voor potentiële klanten, waardoor u een groter marktaandeel kunt verwerven.

Gratis E-Book: 10 SEO - strategie tips

Wil jij ook graag betere positie in de zoekresultaten en meer bezoekers krijgen op je website? Download het gratis E-book met 10 concrete tips om een efficiënte SEO – strategie toe toepassen.

Danzij deze tips zal je website beter gevonden worden, stijgen in de zoekresultaten en meer leads genereren.

Vul simpelweg je gegevens in en download het gratis!

SEO - zoekmachine optimalisatie

SEO - analyse

Google (en andere zoekmachines) indexeren alle websites die online staan en rangschikken ze op basis van verschillende factoren; inhoud – content, technische aspecten, snelheid, anciënniteit… .

Door je website te optimaliseren stijg je in de natuurlijke (niet betalende) zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Verschillende factoren hebben een invloed op de positie en ranking van je website. Door de juiste optimalisatie zal je website hoog scoren in google.

Een grondige SEO-analyse is essentieel om de huidige prestaties van uw website te begrijpen en de juiste optimalisatiestrategieën te implementeren. We maken een volledige analyse van je website op basis van de verschillende factoren die de ranking beïnvloeden. Hiermee kan je aan de slag om een aantal optimalisaties op je website door te voeren. Of Je kan ook de volledige optimalisatie door ons laten uitvoeren.

Scoor hoger in Google!

Word online gevonden en scoor hoger in de zoekresultaten. Laat je website optimaliseren en krijg meer organische bezoekers en leads.

Contacteer ons vrijlblijvend voor jou website optimalisatie

SEO - zoekmachine optimalisatie

SEO - Content

Bill Gates zei het al in 1996, “Content is King”. Het is de inhoud van je website, de content die het belangrijkste is om gevonden te worden. Zoekmachines indexeren websites op basis van hun inhoud. Ze moeten door google kunnen worden “gelezen”.

Unieke wel doordachte (geschreven) inhoud op je website is van onschatbare waarde. Kwalitatieve relevante content op je site zorgt ervoor dat je website beter zal scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. kan worden door zoekmachines en potentiële klanten makkelijk de weg naar je bedrijf vinden.

Het gebruik van de juiste keywords, goed gestructureerde teksten en inhoud zijn goud waard!

Verschillende aspecten van de SEO onpage content kunnen worden geanalyseerd:

SEO - Content

SEO - Content analyse

Bij een content analyse wordt de bestaande toestand van je website inhoudelijk geanalyseerd. Welke zoekwoorden komen naar voren? Hoe wordt de site geïndexeerd door zoekmachines?

Deze analyse geeft een beeld van de zoekwoorden die naar boven komen als belangrijkste keywords, en hoe ze vertegenwoordigd zijn op je website.De keywords zijn uiterst belangrijk voor de SEO optimalisatie van je je website. Ze geven aan hoe je site wordt gelezen en geïndexeerd door google en andere zoekmachines.

Deze content analyse geeft een inzicht op een aantal vragen over de inhoud van je website:Komen de juiste woorden naar voren als belangrijkste keyword? Zijn er duidelijk afgelijnde keywords aanweziIs het onderwerp of inhoud van je website duidelijk aan de hand van de keywords….en dus makkelijk indexeerbaar?

SEO - Content

SEO - Keyword analyse

Een keyword analyse vertrekt vanuit het onderwerp, product of dienst van je website.We analyseren wat het aantal zoekopdrachten is per maand van het afgelopen jaar van de relevantie zoekwoorden voor je website.Dit wil zeggen dat deze zoekwoorden relevant zijn voor je website maar mogelijk helemaal niet voorkomen in je content.

Niet alleen het aantal gemiddelde zoekopdrachten maar ook het concurrentieniveau van deze keywords wordt weergegeven. Deze gegevens stellen je in staat om je website inhoudelijk te optimaliseren voor zoekmachines en in te zetten op de belangrijkste keywords.

Niet alleen de kwantiteit maar ook de kwaliteit van de zoekwoorden is belangrijk.

Naast de zoekopdrachten kijken we naar de zoekwoord suggesties die google zelf aangeeft in verband met je website. Hieruit vloeien vaak verrassende woorden of keyword combinaties, waar je zelf niet aan denkt.Vanuit professioneel standpunt gebruiken we maar al te vaak vakgerelateerde terminologie die helemaal niet in zoekopdrachten wordt gebruikt.

Door het integreren van de juiste keywords die ook vaak als zoekterm worden gebruikt zullen potentiële klanten je makkelijker vinden.

SEO - Content

SEO - Concurrentie analyse

De SEO concurrentie analyse, geeft je inzichten in de websites en content van je concurrenten;

 • Welke keywords worden gebruikt
 • Hoe wordt de website gevonden
 • Zijn er advertenties actief op google of sociale media?
 • Wat is de positie van de concurrent in de zoekresultaten Welke zoekwoorden worden niet gebruikt?

De SEO concurrentie analyse stelt je in staat om je positie te versterken ten aanzien van de concurrentie door de juiste strategische keuzes te maken.

Het laat je toe om andere en/of kwalitatievere keywords te gebruiken of net je content strategie helemaal over een andere boeg te gooien.

SEO - Content

SEO - Unieke content

Unieke content is één van de belangrijkste pijlers van zoekmachine optimalisatie.Door het gebruik van unieke teksten met de juiste keywords geïntegreerd zal je veel beter scoren in Google.
Het lijkt makkelijk, je neemt de best scorende website van je concurrent en kopieert de inhoud, maar niets is minder waar. Door het copy pasten van andere websites zal je alleen maar afgestraft worden in de zoekresultaten. Trap zeker niet in deze valkuil!

SEO - Content

SEO - Copywriting

Copywriting is een vak apart. Er zijn vele goede copywriters die je website van prachtige en unieke content kunnen voorzien. Maar zoekmachine geoptimaliseerde copywriting gaat nog een stap verder. Hier wordt in de copywriting reeds rekening gehouden hoe het je positie in zoekmachines kan verbeteren en je teksten zoekmachine geoptimaliseerd zijn. We houden rekening met verschillende aspecten van de SEO copywriting.

Structuur en indeling van de teksten en andere content

 • Gebruik van zoekwoorden en strategische keywords

 • Structuur en inhoud van titels

 • Unieke content

 • Inhoudelijk kwalitatieve content

 • Voldoende kwantiteit

SEO - zoekmachine optimalisatie

SEO - Onpage Structure

Zoekmachine optimalisatie onpage stucture slaan op de technische gegevens achter je website. Ze zijn, naast de inhoud, van groot belang bij de indexering van je website. De technische structuur heeft invloed op de ranking van je website in de zoekresultaten van google en andere zoekmachines.  We onderzoeken hoe de achterliggende gegevens op je website gestructureerd zijn en hoe ze je positie in de zoekresultaten beïnvloeden.

SEO - Onpage Structure

SEO - HTML onpage

Om je website te optimaliseren voor zoekmachines bekijken we hoe de HTML structuur op je website is georganiseerd. Welke tags en beschrijvingen zijn ingevuld? Hoe wordt een pagina weergegeven in de preview van google.De lengte,structuur en inhoud van je titel (title tag) en pagina-inhoud (description tag) heeft invloed op de ranking van je webpagina in Google.

Daarnaast is de HTML- header structuur van belang voor de indexering van je webpagina’s op google.Met een correcte headerstructuur, zowel inhoudelijk als structureel geef je al aan wat de inhoud van je webpagina is. Zo wordt je website makkelijk leesbaar voor zowel zoekmachines als voor bezoekers. 

Tot slot bekijken we of de afbeeldingen op de website voldoen om makkelijk gevonden te worden door zoekmachines en geven we aan hoe ze te optimaliseren. Afbeeldingen op zich kunnen niet worden “gelezen” door Google, maar de benaming van het bestand, de grootte en tags die eraan gekoppeld zijn, worden wel geïndexeerd.

Google Preview zoekopdracht "elektrische fiets"
Pagespeed mobile "Ikea.com"
Pagespeed Desktop "Ikea.com"
SEO - Onpage Structure

SEO - Pagespeed

De snelheid waarmee je webpagina’s worden weergegeven hebben op 2 manieren een invloed op je ranking en het gedrag van je bezoekers.

Een snelle geoptimaliseerde website zal hoger scoren in de zoekmachines, maar bepaalt ook het gedrag van je bezoekers. Een trage logge website zal sneller worden weggeklikt door bezoekers dan een website die zeer snel en responsief is.

We gebruiken alsmaar meer mobiele toestellen om informatie te zoeken. Daarom is het van enorm belang dat je website responsief en mobiel vriendelijk is. 

De snelheid van je website wordt zowel op desktop en op mobiele weergave gecontroleerd. Hiervoor wordt een score gegeven op 100. Daarnaast worden alle verbeterpunten opgesomt waar je website snelheid kan winnen wanneer deze worden aangepast. Er kunnen grote verschillen zijn tussen de mobiele en desktop versie van een website, zoals te zien is in het voorbeeld van Ikea.com

SEO - Onpage Structure

SEO - Mobiel vriendelijke site

Mobielvriendelijkheid is cruciaal voor SEO vanwege het groeiende mobiele gebruik,

Google’s “Mobile-First” indexering, lagere bouncepercentages, snellere laadtijden en sociale media-integratie. Het optimaliseren van uw website voor mobiele apparaten zorgt voor een betere gebruikerservaring, wat leidt tot hogere conversies en een betere ranking in zoekmachines.

Een mobielvriendelijke website is responsief, laadt snel, heeft eenvoudige navigatie en verbeterde leesbaarheid van de tekst.

Door mobielvriendelijkheid te waarborgen, verbetert u de ervaring voor alle gebruikers en versterkt u uw SEO-prestaties. geïndexeerd.

SEO - Onpage Structure

SEO - Afbeeldingen

Afbeeldingen zijn essentieel voor SEO. Ze maken de inhoud aantrekkelijker en verbeteren niet alleen de gebruikerservaring  maar het geeft ook de mogelijkheid om extra organisch verkeer te genereren.

Ze verhogen de aantrekkingskracht van uw website en dragen bij aan een langere bezoektijd. Goed geoptimaliseerde afbeeldingen, inclusief relevante bestandsnamen, alt-tekst en beeldcompressie, verbeteren de laadtijden en zichtbaarheid in zoekmachines, wat resulteert in betere SEO-prestaties.

SEO - zoekmachine optimalisatie

SEO - Offpage

SEO offpage slaat op alle factoren die van invloed zijn op de positie van je website in zoekmachines maar die niet rechtstreeks afhankelijk zijn van je site. Ze beïnvloedt de online autoriteit, reputatie en zichtbaarheid van je bedrijf.

Het doel van off-page SEO is om signalen van vertrouwen en relevantie naar zoekmachines te sturen, wat helpt bij het verbeteren van uw website’s ranking in de zoekresultaten. We analyseren hoe het zit op dit vlak met je website en hoe betere resultaten kunnen behaald worden. Enkele belangrijke aspecten van off-page SEO zijn:

 • Sociale media
 • Blog
 • Fora
 • Backlinks

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte op maat.

SEO - FAQ

SEO (Search Engine Optimization) is het proces van het optimaliseren van een website om beter zichtbaar te zijn in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google en Bing. Het doel van SEO is om meer verkeer naar een website te leiden door hoger te scoren in de zoekresultaten.

On-page SEO omvat alle optimalisaties die direct op uw website worden uitgevoerd, zoals het verbeteren van de inhoud, het optimaliseren van titels en metabeschrijvingen, en het verbeteren van de site-architectuur. Off-page SEO omvat alle activiteiten die buiten uw website plaatsvinden, zoals het verkrijgen van backlinks, sociale signalen en lokale SEO.

SEO is een continu proces en resultaten variëren meestal tussen enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de concurrentie en de complexiteit van uw website. Het is belangrijk om geduldig te zijn en consistent te blijven met uw SEO-inspanningen om blijvende resultaten te behalen.

Trefwoorden zijn de zoektermen die mensen in zoekmachines invoeren om informatie te vinden. Door relevante en waardevolle trefwoorden te identificeren en deze op de juiste manier in uw website-inhoud te integreren, kunt u uw zichtbaarheid voor die zoekopdrachten verbeteren en meer gericht verkeer naar uw website leiden.

Unieke en kwalitatieve content is essentieel voor SEO, omdat het zoekmachines helpt uw website als een waardevolle bron van informatie te beschouwen. Door regelmatig informatieve, relevante en boeiende content te produceren, kunt u uw autoriteit in uw niche vergroten, de betrokkenheid van bezoekers verhogen en meer organisch verkeer aantrekken. Bovendien helpt het creëren van unieke content u om duplicatieproblemen te voorkomen, die uw SEO-prestaties negatief kunnen beïnvloeden.

Metatags, zoals de titel-tag en metabeschrijving, spelen nog steeds een belangrijke rol in SEO. De titel-tag is een belangrijke rankingfactor en helpt zoekmachines en gebruikers de inhoud van uw pagina te begrijpen. De metabeschrijving, hoewel niet direct gerelateerd aan de ranking, is van belang voor de gebruikerservaring, omdat het een korte samenvatting van uw pagina-inhoud biedt en kan beïnvloeden of een gebruiker op uw pagina klikt vanuit de zoekresultaten. Het optimaliseren van uw metatags met relevante trefwoorden en overtuigende copy kan bijdragen aan betere zichtbaarheid en klikfrequenties.

Technische SEO richt zich op het optimaliseren van de website-architectuur en infrastructuur om een betere crawlbaarheid en indexeerbaarheid te waarborgen. Het omvat aspecten zoals het optimaliseren van de XML-sitemap, het verbeteren van de paginasnelheid, het oplossen van fouten met betrekking tot 404-pagina’s en het implementeren van gestructureerde gegevens. Technische SEO is cruciaal omdat het zoekmachines helpt uw website efficiënter te begrijpen, wat kan leiden tot een betere ranking.

Gratis webshop scan!

Vul je gegevens in en ontvang je vrijblijvende scan.