Google AdSense

Maximaliseer de advertentie - inkomsten van je website met Google Adsense

Wij helpen je met het opzetten en beheren van uw Google AdSense-account om het meeste uit uw online advertenties te halen. 

Start vandaag nog met het vertonen van advertenties op je website en genereer extra inkomsten.

Wat is Google Adsense?

Google AdSense is het advertentieprogramma van Google waarmee je advertenties kan weergeven op je eigen website. Deze advertenties worden automatisch weergegeven op basis van de inhoud van je website en / of de interesses en surfgedrag van je bezoekers. 

Door Google AdSense te gebruiken, kan inkomsten genereren met je website zonder dat u zelf advertenties hoeft te verkopen of te beheren.  

Wij maken je website klaar voor het weergeven van advertenties, op de plaatsen die je verkiest. Verder zorgen we ervoor dat je advertenties grafisch mooi uitkomen in de lay-out van je website. 

Contacteer ons vrijblijvend  om de mogelijkheden te bespreken. 

Gratis E-Book: 10 Google AdSense

Wil jij ook graag extra inkomsten halen uit je website?  Download het gratis E-book met 10 concrete tips voor een efficiënte Google AdSense strategie op te zetten of te verbeteren.

Dankzij deze tips kan je meer inkomsten genereren uit je website

Vul simpelweg je gegevens in en download het gratis!

Hoe werkt Google Adsense?

Google Adsense plaatst automatisch advertenties op je website (op de plaatsen die vooraf zijn bepaald).  De advertenties genereren inkomen op basis van het aantal vertoningen en of effectieve klikken.  De opbrengsten hiervan worden door Google aan je uitbetaald. 

Vooraleer er advertenties kunnen worden vertoond moeten de volgende stappen worden doorlopen. Deze 

  1. Aanmelden voor een Google AdSense-account: Om te beginnen, moet je je aanmelden voor een Google AdSense-account. Om advertenties te kunnen Vertongen moet je website aan een aantal voorwaarden voldoen. Google zal uw aanvraag beoordelen en pas goedkeuren als deze voldoet aan het beleid en richtlijnen.

  2. Advertentiecode integreren: Na goedkeuring van uw account ontvangt je een unieke algemene advertentiecode die op je website moet worden geïntegreerd. Daarnaast bepaal je op welke plaatsen en in welk formaat de advertenties worden weergeven. Voor elk formaat is er een specifieke code die op je website wordt geplaatst. Deze codes zorgen ervoor dat Google automatisch advertenties kan weergeven op je website die  relevant zijn voor je bezoekers.

  3. Advertenties weergeven: Google maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en technologieën om advertenties te selecteren die het meest relevant zijn voor uw bezoekers. Advertenties kunnen bestaan uit tekst, afbeeldingen, video’s of interactieve media en worden weergegeven in verschillende formaten en lay-outs.

  4. Inkomsten genereren: Je krijg een vergoeding op basis van het aantal vertoningen en het aantal keer dat er geklikt wordt op de advertentie. Google verzamelt betalingen van adverteerders en verdeelt deze inkomsten met u volgens een vooraf bepaalde inkomstenverdeling.

  5. Uitbetalingen ontvangen: Zodra uw inkomsten een bepaalde drempel bereiken (meestal € 75), kunt u een uitbetaling aanvragen. Google maakt uw opbrenst over naar de door u gekozen rekening. 

 

Onze Google Adsense diensten

Accountconfiguratie

We zorgen voor een naadloze en probleemloze configuratie van uw Google AdSense-account, We zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de richtlijnen en het beleid van Google zodat ze geschikt is voor het vertonen van advertenties.

Advertentie-optimalisatie

We analyseren uw website om de meest effectieve advertentieformaten, lay-outs en posities te bepalen. We zorgen ervoor dat uw advertenties op de juiste plaatse worden weergegeven, zodat ze een maximale zichtbaarheid en klikfrequentie (CTR) bereiken.

ondersteuning

We bieden ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw advertenties blijven presteren en inkomsten genereren. We monitoren de prestaties van uw advertenties, maken aanpassingen waar nodig en houden u op de hoogte van de nieuwste trends en best practices op het gebied van Google AdSense.

Compliance en beleidsbegeleiding

We helpen u te voldoen aan de steeds veranderende richtlijnen en het beleid van Google AdSense. We zorgen ervoor dat uw website en advertenties altijd in overeenstemming zijn met de regels, om eventuele opschortingen van uw account te voorkomen.

Inzicht in prestatiegegevens

Met het maandelijks rapport en analyse blijf je op de hoogte van uw Google AdSense-prestaties. Hierdoor heb je een beter inzicht in de inkomsten, klikfrequenties en vertoningen.

Wil je ook extra inkomsten uit je website?

Wij zorgen voor alles, van aanmelding tot advertentie plaatsing. … De betalingen, die mag je zelf ontvangen!

Google Adsense - FAQ

Google AdSense is een advertentieplatform van Google waarmee je  advertentieruimte op je website verkoopt en zo inkomsten genereert. Google Ads is een online advertentieplatform dat bedrijven helpt hun advertenties te plaatsen op Google-zoekresultaten, partnerwebsites en apps.

Je inkomsten met Google AdSense zijn afhankelijk van verschillende factoren; aantal bezoekers op je website, de kwaliteit van de content, de advertentieplaatsing en de betrokkenheid van uw bezoekers. Met een goede en geoptimaliseerde website met relevante advertenties kunt u aanzienlijke inkomsten genereren.

De goedkeuring van je Google AdSense-account kan variëren van enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van de kwaliteit van uw website, en de naleving van het beleid van Google en andere factoren. 

Je kan hetzelfde, Google AdSense  account gebruiken op meerdere websites  Elke website moet wel apart worden toegevoegd en wordt gecontroleerd op naleving van het Google AdSense beleid. 

Google AdSense biedt verschillende betalingsopties zoals overschrijving op je bankrekening. Uitbetalingen worden doorgaans maandelijks uitgevoerd, op voorwaarde dat u de betalingsdrempel bereikt, die meestal 75 euro bedraagt.

Om klikfraude te voorkomen, mag je nooit zelf op uw eigen advertenties klikken of anderen aanmoedigen om dit te doen. Je account zal worden geschorst wanneer dit gebeurd.

Monitor uw verkeer en klikken op advertenties om onregelmatigheden op te sporen en eventuele verdachte activiteiten te melden aan Google AdSense

Gratis webshop scan!

Vul je gegevens in en ontvang je vrijblijvende scan.